Zoeken naar cursus coaching management

 
cursus coaching management
 
Opleidingen Leiderschap veranderingsprocessenBlankestijn Partners.
In de cursus Coachingsvaardigheden voeg je de coachende gespreksstijl toe aan je repertoire. Voor deze stijl moet je een aantal gewoontes loslaten, zoals adviezen en oplossingen geven vanuit jouw kennis en kunde, en problemen willen aanpakken op jouw eigen manier. Deze stijl daagt je uit tot een coachende houding, en vraagt om het ontwikkelen van je coachingsvaardigheden en het beheersen van een palet aan praktische coachingstechnieken. Met de coachende gespreksstijl leer je je medewerkers, klanten of collegas om hun problemen en dilemmas zelf proactief op te lossen vanuit hun kennis en kwaliteiten. Je ondersteunt hen in hun groei en ontwikkeling, zodat zij zich maximaal kunnen inzetten voor de organisatie of het project waarin ze werkzaam zijn. Past deze opleiding bij jouw ambitie? Maak de test of vraag advies. Wanneer je twijfelt of deze opleiding past bij jouw ervaring als coach of trainer, maak dan onze test met onderstaande link of vraag advies via info@BPopleidingen of tel. Welke opleiding past bij jouw ambitie als coach e/o trainer? Bekijk deze opleiding. Plaats en data. 20 April 2021. 23 September 2021. De beste spelers verdienen de beste coach. In onze visie vaart elke directeur of manager wel bij executive coaching.
Management trainingen, cursussen en opleidingen IMK Opleidingen.
Bovenstaande management cursussen, trainingen en opleidingen van IMK Opleidingen zijn vooral gericht op het ontwikkelen van competenties en vaardigheden die voor u direct toe zijn te passen in de praktijk. Dit maakt iedere management cursus, training en opleiding zeer geschikt voor zowel de doorgegroeide praktijkmensen als de ervaren leidinggevenden.
Voetbal Vlaanderen.
Coachend leidinggeven COACLNB NCOI.
Deze 2 dagen gaven ons de tijd om eens na te denken over people management. De opleiding leidt tot enkele praktische tips die niet beperkt werden tot een theoretische kennisoverdracht, maar die we, dankzij de rollenspelen, ook praktisch konden beleven en testen." Marc Vanminsel, service administration manager, Toyota Belgium." De bruikbaarheid van de cursus heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. De trainer gaf bij aanvang een realistisch verwachtingspatroon voor de toepassing van de cursus in de praktijk. Verrassend, maar zeer eerlijk wat gewaardeerd werd." Annik Dirkx, communicatieverantwoordelijke, Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen." Veel verwijzingen naar de praktijk en niet uitsluitend theorie. Het maakte het geheel aangenamer, maar vooral duidelijker, bruikbaarder en herkenbaarder." Sofie West, exportmanager, Nutriquine." De opleiding is zeer interactief. Situaties uit de eigen ervaring van de trainer zijn heel verduidelijkend. Daarnaast is het rollenspel ook een zeer leerrijke ervaring." Jean-Marie Decraim, Tupperware Belgium. Deze opleiding maakt u via drie onderdelen vertrouwd met coachend leidinggeven. Algemeen: coaching en coachend leidinggeven.
Associatie voor Coaching Professionalisering voor Coaches Professionalisering voor Coaches.
Of het nu gaat om het versterken van individuen, teams of organisaties, coaching zorgt dat er beweging komt een stap voorwaarts. Wij willen als Associatie voor Coaching daarom de plek zijn waar mensen met interesse voor het coachvak als begeleidings, of leiderschapsstijl inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot het vakgebied coaching. Coachen is in onze huidige organisaties niet meer weg te denken. De medewerkers van vandaag de dag hebben een goede opleiding genoten, zijn mondig en willen invloed hebben op de manier waarop ze het werk willen uitvoeren.
Cursus Teamcoach op het secretariaat HBO-niveau.
Je werkt niet voor je manager, maar meer met je manager. Lees meer over het verschil tussen MBO, HBO, en HBO in een secretaressefunctie. Deze secretaresse opleiding is dus een krachtige manier om het HBO-niveau te bereiken of stevig vast te houden. Het certificaat is jouw bewijs. Extra: spaar 6 studiepunten voor een SMI Degree. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat ook nog met 6 studiepunten waarmee je spaart voor het waardevolle SMI Degree.: bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree.; bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree.; bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Het SMI Degree sluit perfect aan bij jouw huidige rol als assistant, omdat je laat je zien dat je continu investeert in jezelf en jouw ontwikkeling. Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree. Onze maatschappij verandert snel. Dit heeft grote invloed op jouw rol en die van jouw collega's: jullie zijn management assistent 3.0 geworden.
Projectmanagement-training.be Opleidingen voor projectleiders, projectmedewerkers en projectteams.
Scholingsvoucher en subsidie. Coaching van projectleiders. Scrum in de zorg. Hoe maak je een projectplanning? Waarom lopen projecten uit en hoe dit op te lossen? Wat is Scrum? Wat is Agile? Scrum voor niet ICT organisaties. Belangrijk bericht ivm COVID-19. Begin maart verwachten we dat trainingsbijeenkomsten weer mogelijk zijn. We volgen bij onze trainingen alle voorschriften van het RIVM zodat je veilig kunt deelnemen. Verder zullen de groepen klein zijn en worden de trainingen in grote zalen gehouden zodat er voldoende afstand tussen de deelnemers mogelijk is. Let op: hierdoor zijn onze trainingen ook eerder vol. Indien een training onverhoopt toch niet live kan plaatsvinden kun je kosteloos verplaatsen naar een volgende datum of deelnemen aan een online live training via Zoom. Mocht het zo zijn dat je sowieso liever een training online volgt dan hebben we diverse elearning opleidingen en online live trainingen. Projectmanagement of Agile leren? Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement en agile. Bij ons kun je terecht voor opleiding, advies en implementatie van projectmatig werken. Neem contact op voor meer informatie. Direct aanmelden voor een cursus doe je hier.
Coachen van medewerkers Opleiding SBM.
Ze heeft ruim 25 jaar ervaring als coach van leidinggevenden en medewerkers, zowel in de openbare sector als in de bedrijfswereld. Haar expertise ligt binnen de domeinen van coachend leiding geven, optimaal functioneren binnen een team, communicatie-vaardigheden en talent management. Zij begeleidt mensen bij het maken van bewuste keuzes waarbij het in balans functioneren volgens eigen talent, waarden en persoonlijkheid centraal staan. Martine is MBTI en Insights Discovery gecertifieerd en is stress en burnout coach. Schrijf in inschrijven op wachtlijst Vraag info.
Management Leidinggeven Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
Performance management en accountability. Inzicht als basis voor leren en presteren. Bouwen aan een High Performance Organisatie HPO. Van complex naar eenvoud naar oplossingen. Versterk vitaliteit bij je medewerkers. Door inzicht en een voorbeeldrol de vitaliteit op peil. Draagvlak creëren ook virtueel. Verschillende belangen maar het vizier op het gezamenlijke doel. Beoordeling 81, van de 10. Leadership effectiveness also online. Achieve your ambitions together with your team. Achieve success with situational leadership. Team leadership also online. Improve your teams effectiveness. Certified Manager Certification. Develop your ability to manage and lead with the CM Program. Problem solving and decision making also online. Learn how to make better decisions. Beoordeling 90, van de 10. Coachend leidinggeven ook virtueel. Haal als leidinggevende het beste uit je team en medewerkers. Beoordeling 84, van de 10. Leiderschap en teamcoaching ook virtueel. Vergroot eigenaarschap en bereik meer met je team. Beoordeling 80, van de 10. Co-Active Coaching Fundamentals CTI.
Opleiding tot professioneel coach.
Onze vernieuwde Opleiding tot Professioneel Coach aan laat jou toe om een programma samen te stellen dat past bij wat jij nodig hebt, of dat meegroeit met jouw kennis en vaardigheden als coach, in welke rol dan ook. Wat hebben we behouden.: onze basis: de oplossingsgerichte methodiek. We Solution Focus! Waarom dat zo is, lees je hier. onze systematiek in het sturen van een begeleidingsproces, in welke rol je ook coacht. Want dat kunnen we niet wegstoppen, coachen blijft de schoonste stiel ter wereld. Wat verandert er dan wel.: Jij krijgt nog meer: Meer inhoud, meer modulair werken, meer op maat, en meer blended. Word professioneel coach! Het modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach biedt jou hét stevige fundament in oplossingsgerichte coaching Solution Focus dat je nodig hebt om anderen op de werkvloer of in je eigen coachpraktijk te coachen bij loopbaan en levensvragen. Je krijgt van ons geen droge theorie, maar herkenbare en praktische leerstof in een combinatie van werkvormen zoals interactief teachen, oefenen in duos, al dan niet met observator, demo, reflectie., Naast de live opleidingsdagen krijg je ook toegang tot ons online leerplatform. We leren je live én online coachen.
Persoonlijke Coaching. expertacademy-logo-black.
Tegenwoordig is het doel van de coaching vaak een versnelling aan te brengen in de persoonlijke ontwikkeling van de gecoachte. Afhankelijk van de beoogde doelstellingen kan het rendement zeer verrassend zijn. Volledig op maat. Expert Academy beschikt over een uitgebreid netwerk van docenten, coaches en trainers. Afhankelijk van uw wensen en de beoogde resultaten, zetten wij de docenten met de juiste competenties en specialisaties in. Personal coaching laat een grote interactie waardoor de trainer dus optimaal kan inspelen op uw specifieke noden. Wat is de kost van een gemiste kans, een aanslepend conflict, een laag rendement? Wat is het u waard om uw leven beter onder controle te hebben zowel persoonlijk als professioneel? Personal coaching is niet enkel het privilege van grote bedrijven of begoede burgers. Wanneer men rekening houdt met het hoge rendement en het snelle resultaat van personal coaching, komt dit zelfs beduidend voordeliger uit dan om het even welke andere vorm van opleiding of training. Resultaat op korte termijn. Een intensieve training zorgt voor een direct resultaat. U hoeft niet te wachten tot de volgende Open Training die op een vooraf bepaalde datum plaats vindt.
Homepage U-Man.
TEAM 8, Trustelling. Trustelling is een ongelooflijk leerrijke cursus. De persoonlijke begeleiding heeft ondertussen zijn vruchten afgeworpen en de prospects die ik had opgelijnd voor een testproject zijn intussen allemaal bezocht en hebben zich aangesloten bij het project. Dit geeft ons bedrijf een unieke lijst aan referenties en feedback die onze verdere expansie kan ondersteunen. Niemand trok ons product of onze service in twijfel dankzij jullie unieke benadering. Dit was coaching van de bovenste plank met een onmiddellijk en meetbaar succes!

Contacteer ons