Op zoek naar opleiding coach?

 
opleiding coach
 
opleiding psychotherapie amsterdam - Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen.
Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek. Als ervaren gids begeleid ik deze zoektocht tot een positief einde. Soms kan het helpen irreële negatieve gedachten en verwachtingen bij te stellen in een meer reële positieve richting. Soms is in overleg extra medicatie te overwegen als de klachten al lang bestaan en niet verdwijnen. Lid NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ en een AVG-verklaring. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Ik hanteer geen lange wachtlijsten. Als ik ruimte heb in mijn praktijk neem ik cliënten op korte termijn aan, als ik geen ruimte heb neem ik geen nieuwe cliënten aan. Copyright 2021 Psychiater Amsterdam Privacyverklaring Website door Bureau Feith B.V.
Wisl Coachopleiding WISL.
Eigen verantwoordelijkheid staat hierbij centraal. Je neemt in alle autonomie na de opleiding de keuzes die voor jou belangrijk zijn. Inhoudsoverzicht van de 6-daagse: Wat krijg je te zien? Wat is coachen wel. Wat is coachen niet. Coachen versus therapie, consultancy en doceren. De 11 kerncompetenties. Keuzevrijheid staat centraal. Van heden naar het gewenste doel. Belang van outcome en nuttigheid. Opbouw van het proces. Acties en doelen formuleren. De kunst van het vragen stellen. Emoties versus gevoel. Emoties kleuren je werkelijkheid. Gevoelens en jou waarheid. Definitie en sleutelbegrippen. Intrinsieke en extrinsieke motivatie. Kernwaarden als coach. De klacht is niet het probleem. Vijf principes van effectief coachen. Verschillende onbewuste coaches. Stap uit je comfortzone. mandaat van je coachee vragen. perspectief van een coachee achterhalen. het belang van vergeven. van voelen naar doen. herkennen van een gevoel en het benoemen. verschil tussen empathie, compassie en sympathie. Starten als zelfstandig lifecoach. Wat is ondernemen en werken als lifecoach. Meer info
opleiding tot coach zwolle
NLP Coach Opleiding Happy Coach Hoegaarden.
Op welk niveau zit het probleem van de klant en hoe pak ik dat aan? We verdelen alle interventies van NLP in logische niveaus. Deze beantwoorden vragen als.: Wat zet je wanneer in? Wanneer stop je een sessie? Hoe geef je huiswerk mee voor de integratie?
artiesten management opleiding
De NLP Coach opleiding van de NLP Academie NLP voor coaches.
Beschik je over een rijke gereedschapskist om anderen te coachen en te begeleiden naar een geweldige toekomst. Heb je geleerd hoe je anderen kan coachen en weet je maar al te goed hoe intensief coaching kan zijn. Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen.
operational audit opleiding
postgraduaat Functional Training Performance coach Howest.
Blijf op de hoogte. Ontdek alle opleidingen. Bacheloropleidingen voor werkstudenten. Graduaatsopleidingen voor werkstudenten. Verder studeren of bijscholen. Studeer aan Howest. Inschrijven en info. Welkom nieuwe student. Naar het buitenland. Incoming international students. Werk samen met Howest. Voor bedrijven en organisaties. Voor jong en oud. Dit is Howest. postgraduaat Functional Training Performance coach. postgraduaat Functional Training Performance coach. Deze opleidingen zijn ook misschien iets voor jou? postgraduaat Functional Training Performance coach. De" opleiding tot Functional Training Performance coach is een officieel postgraduaat, exclusief in samenwerking met Functional Training Academy."
https://www.dbaudit.nl/privacy-audit/
Opleiding Burn out coach CIVAS Opleidingen.
Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op. Steeds meer mensen kampen met stress en burn out. Een vak met veel perspectief. Pak het probleem achter het probleem aan. Geschreven door een vakspecialist. Het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis. Wat leer je? De opleiding Burn out coach gaat in op alle aspecten van stress en burn out. U leert onder andere over.: Kenmerken, oorzaken en gevolgen van een burn out op basis van het BASIC ID-model.
dbaudit.nl
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Burn-out is geen psychische aandoening en is als zodanig niet opgenomen in de DSM-5, het internationaal classificatiesysteem voor psychische en psychiatrische aandoeningen. Burn-out is een extreme vorm van vermoeidheid met uitputting tot gevolg en komt vooral voor bij gedreven mensen die naar perfectie streven, te grote verantwoordelijkheid dragen en geen rustpauzes inbouwen. Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt. De ervaring leert ons dat deze directe en ongecompliceerde aanpak echt werkt. De Lifestyle Burn-out coach maakt tijdens zijn opleiding kennis met talrijke doeltreffende coachtechnieken en methodieken.
https://www.vind-een-coach.be/zoeken/equicoach-equicoaching-paardencoaching.html
Team-coach SYNTRA Limburg.
Voltijdse dagopleiding HR Sales Consultant. Over de cursus. Wanneer je goed kan luisteren, anderen motiveren, aansturen en begeleiden, dan is dat al een flinke stap naar samenwerken. Word assertiever, breng pit in je communicatie en leer bruggen bouwen naar anderen. Kortom: word een echte teamcoach! Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurd via het WSE-loket. Officiële opleidingsnaam: Team-coach. Opleidingsverstrekker: SYNTRA Vlaanderen. Je hebt je eerste werkervaring achter de rug, hetzij kort, lang, vast of als tijdelijke medewerker. Je stelt vast dat je capaciteiten bezit om anderen op een hoger niveau te tillen en je wilt daarmee verder aan de slag. Een team leiden lijkt voor jou haalbaar maar je hebt er niet de bagage voor.
vind-een-coach.be
Intermittent Living Coach Opleidingen Activiteiten KPNI Belgium.
Health Lifestyle coach kPNI Huis. Co-founder Intermittent Living Exercise. Readiness To Perform expert. Master in Physical Education Movement Sciences. Grondlegger KPNI en Intermittent Living. PhD in Selfish Immune System. Master in PNIc, Brief Therapy en NLP. Graduaat in Fysiotherpie Fysiologie. Auteur intermittent Living en andere belangrijke wetenschappelijke publicaties. Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding zowel particulier als professioneel. Wil je na deze opleidingsweek ook het diploma intermittent living coach behalen, dien je over een paramedische diploma te beschikken, of de opleiding Medische Basiskennis volgens de KPNI met goed gevolg te hebben afgelegd. Ook zijn er een aantal medische uitsluitingscriteria.: Psychiatrische stoornissen schizofrenie, geestelijk gehandicapt. Diabetes type 1. Kinderen onder 12 jaar zonder begeleiding. 2095 euro vrijgesteld van btw. KMO-portefeuille kan ingezet worden 30% korting. Verblijf 6 overnachtingen. Alle bloedtesten verdere metingen. Examen certificaat indien geslaagd. Wanneer u gebruik wenst te maken van betaling via de KMO-portefeuille 30% korting, enkel voor Belgen dan dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier onder de kop Opmerkingen. Aanvraag van de KMO-P dient te gebeuren aan de hand van de factuur die u van ons zal ontvangen, en kan tot ten laatste 2 weken na aanvang van de opleiding.
Opleiding Life Coach Connected Living 2021 Agape Academy body, mind spirit.
Deze 4-jarige Life Coach opleiding onderzoekt op welke manier spiritualiteit een aanvulling kan zijn voor coaching/psychotherapie en omgekeerd. Steeds meer mensen zoeken naar een manier om meer verbinding te maken met zichzelf, de ander en de natuur. Sjamanisme biedt een antwoord; het is onze visie dat rituelen en ceremonies van groot belang kunnen zijn voor deze mensen. Het therapiewerk / coachingswerk zorgt ervoor dat de studenten hun ervaringen opgedaan in het sjamanisme kunnen integreren en vertalen naar onze huidige samenleving. In deze opleiding hechten we belang aan het respecteren van zowel onze huidige westerse tradities, die gekenmerkt worden door wetenschappelijk denken alsook de oude universele gemeenschapstradities, die gekenmerkt worden door mythologisch denken.
Hooggevoeligheids-Coach-opleiding HSP Coach Clinic.
Speciale editie zomerweek door Wendy Ceulemans én Sofie Cloots. Lesgever Wendy Ceulemans en Sofie Cloots lesgever van de Intuïtieve coach opleiding geven in de zomer deze unieke, speciale editie van de HSP coach opleiding. Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus 1 extra dag op zaterdag 28 augustus. Inschrijven kan vanaf nu. Twijfel je nog? Neem een vrijblijvende optie op jouw plekje. Lopende reeks volzet. maandag 28/09, 5/10, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11. Prijs 799, excl. BTW voor de 6 dagen totaalprijs.
Hogeschool PXL. PXL.
Deze hoorcolleges worden aangevuld met boeiende sprekers die rond het ruime begrip autisme hun eigen vakkennis met jou delen. Anderzijds word je tijdens de werkcolleges uitgedaagd om actief mee te denken en je verworven inzichten te toetsen aan de opgedane kennis. Ook wordt er in deze opleiding hoog ingezet op het effectieve coachen. Zo heb je als cursist het gevoel dat je na deze opleiding klaar bent om je echte stappen als auti-coach te zetten. Kortom, een gewaardeerde opleiding waarin duidelijk wordt dat je als toekomstig auti-coach een wereld van verschil kan betekenen voor veel mensen. Want iedere stap is goud waard! Leerkracht bijzonder onderwijs. Ik vind dit een erg boeiende opleiding.
Inspirerend Coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je vindt hier alle nodige contactgegevens. Kostprijs, data, contactgegevens en zelf kiezen hoe intensief je studeert en traint. Oefensessies Inspirerend Coachen. Onze Pitstops laten toe om te oefenen en je vaardigheden te verfijnen. Intervisie inspirerend coachen. Verdiep inhoudelijk je praktijk en wissel uit met andere coaches. Open studiedagen over coaching. De Quatre Quarts studiedagen maken deel uit van het postgraduaat en staan open voor iedereen. Over inspirerend coachen. Wat drijft deze opleiding? Op maat van organisaties en bedrijven. Vragen over deze opleiding? Postgraduaat Inspirerend Coachen. T 0485 03 37 41 Hilde Van Lysebettens. Postgraduaten in Mens en Samenleving. Bijscholingen in Mens en Samenleving. Ontvang je opleidingsbrochure. infoDag Inspirerend coachen. Ontdek op zaterdag 6 maart van 10.00u tot 12.00u wat jouw mogelijkheden zijn om in het voorjaar alsnog te starten met de basismodule inspirerend coachen. In een online sessie krijg je zicht op wat inspirerend coachen is en kan je jouw specifieke vragen stellen. Mail naar pgrinc@arteveldehs.be om je aan te melden. Via deze link kan je naar de online meeting MS Teams. Wetenschapscafé Armoede in België. Arteveldehogeschool gaat naar code rood. Dit was Startevent 2020: verhalen met een hart. Bekijk al het nieuws. Word jij student aan Arteveldehogeschool?

Contacteer ons