Meer resultaten voor hbo opleiding tot coach

 
hbo opleiding tot coach
 
Agile Coach opleiding Post-HBO Gladwell Academy.
De opleidingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch. De Agile Coach opleiding is bedoeld voor Agile professionals met de ambitie tot zelfstandig Agile coach. De Agile professional heeft minimaal 1 jaar ervaring in de rol van Scrum Master, Product Owner, Agile coach of praktische werkervaring met de Agile principes. Het is gewenst dat de deelnemers een HBO niveau hebben. Type Training: Course. Duur: 12 dagen. aantal deelnemers: 12. Niveau: Foundation, Advanced. Betalingsmogelijkheden: Per factuur, iDEAL, CreditCard. Examenhouder: Michel Kamer Rating: 7/10. De training zit over het algemeen goed in elkaar met interessante onderwerpen. Hans Bennik Rating: 8/10. Door de omstandigheden is de training voor een deel online gedaan. Dat werkt soms prettig, soms is het lastig. De opbouw van de training is prima, ook kan goed worden ingespeeld op veranderingen. Roderik Bijlard Rating: 7/10. Niet iedere trainer sloot even goed aan bij de groep.
https://isatraining.nl/verkooptraining/
Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Dit doe je veilig en verantwoord, met een programma en coaching op maat. De Academie voor Leefstijl en Gezondheid leidt je graag op: wij bieden de eerste geaccrediteerde post-hbo-opleiding tot leefstijlcoach. Een gedegen studietraject dus. En het mooie is: met dit diploma op zak geef je jouw cliënten de mogelijkheid om jouw ondersteuning te laten vergoeden vanuit hun basisverzekering. Wat leer je tijdens de opleiding?
Individuele Coaching Word erkend coach Den Haag The Hague Graduate School. The Hague Graduate School Onderdeel van De Haagse Hogeschool. UNESCO.
Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en de ander te halen. Je wilt je ontwikkelen tot een professionele coach. Je wilt resultaatgericht coachen met kennis van ambitie en talenten. Je wilt een erkende individuele coaching opleiding volgen STR. Je wilt het beste uit de medewerker halen die optimaal wil functioneren. Je wilt belemmerende overtuigingen die van invloed zijn op het functioneren wegnemen. Je wilt graag de kennis en vaardigheden opdoen om over een gereedschapskist aan coachingtechnieken te bezitten. Op maat gemaakte gesprekstechnieken zodat je aansluit op de behoefte van een coachee. Door de registratie bij de STR weet je dat je een erkende coachopleiding volgt en daarmee een kwalitatief hoogstaande opleiding met uitstekende docenten. In het kort. In het kort. The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, biedt opleidingen aan die sterk zijn georiënteerd op de beroepspraktijk. Dat geldt ook voor deze postbachelor opleiding Individuele Coaching. Tijdens deze erkende coachopleiding ga je twee eigen coachtrajecten, van elk tien uur, professioneel vormgeven. Uniek voor deze opleiding is de ontwikkeling van je eigen persoonlijke coach stijl en het leren reflecteren met een klein groepje studiegenoten onder begeleiding van gecertificeerde supervisoren.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Dit kom je bijvoorbeeld tegen bij persoonlijke coaching, maar ook bij coaching op de werkvloer. Coachingsvaardigheden op de werkvloer. Ben je actief als coach in je organisatie? Of ben je dat nog niet, maar wil je op termijn een rol als coach binnen je bedrijf vervullen? Dan is het belangrijk te weten waar je kwaliteiten liggen en hoe je jouw collegas optimaal kunt helpen hun doelen waar te maken. Maar de ene collega is de andere niet. En dat vraagt om flexibiliteit, vertrouwen en specifieke vaardigheden in jouw coachrol. Zo moet je bijvoorbeeld om kunnen gaan met weerstand en die tegelijkertijd kunnen gebruiken om beweging in gang te zetten. In de coachingsopleidingen van ISBW leer je meerdere coachingstechnieken kennen, zodat je kunt variëren in je coachingsaanpak en in staat bent om waardevolle én effectieve coachingsgesprekken te voeren. Coachingsopleidingen bij ISBW. Wil je een opleiding tot coach volgen? ISBW heeft een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen voor de professionele coach van morgen. Zo leer je bijvoorbeeld in de erkende Leergang Professioneel Coach hoe je een zelfstandige of interne coach binnen een organisatie wordt.
117 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Zorg Verzorging en 3 in Opleiding Onderwijs. Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020. place Woensdag 28 april 2021 in Utrecht en 4 andere datums. Ontdek hoe jij als coach, medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen tijdens de training Mens en resultaatgericht coachen.
De Post-HBO opleiding tot geregistreerd V-Cirkel Coach! V-cirkel Academie.
Professionele opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach Post-HBO. Deze tweejarige opleiding is opgebouwd in Levels. Na ieder Level word je je bewuster van de kracht van je onbewuste drijfveren en krijg je door hoe vrijwel al je gedrag hierdoor bepaald wordt en wat je kunt doen om beperkende patronen te herkennen en doorbreken. Level 1 Drijfverenscan. Level 2 Bewustwordingsprogramma. Level 3 Coachen op drijfveren Post-HBO. De Post HBO opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach is bestemd voor iedereen die een hbo opleiding heeft afgerond en/of een hbo werk en denkniveau heeft en inzicht wil krijgen in zichzelf en andere mensen.
Kort HBO Coach Capabelhogeschool.nl.
Veelzijdige Jurist voor Hoger Onderwijs, 20-24 uur Utrecht. Voor HR professional in de zorg. Kort HBO Coach. Post hbo PraktijkOndersteuner Huisartsen GGZ. Een vaste lesdag per maand. Covid-proof op school. of keuze klassikaal vanuit huis. Komt overeen met de inhoud van onderdelen van HBO Bacheloropleiding Toegepaste Psychologie. 2.184, of in termijnen. Schrijf je direct in. Er zit meer in mensen dat je denkt. Als coach zorg je dat mensen meer zelf problemen kunnen oplossen. Je stuurt anderen op weinig maar cruciale punten. Zoals in de sport: zij moeten het doen maar je hebt daar zodanig invloed op dat het geheel beter wordt. Hiervoor ben je bekend met de psychologische achtergrond en vaardigheden om succesvol te coachen. Wil jij aan de slag als coach en mensen ondersteunen bijvoorbeeld bij de realisatie van veranderingen in hun leven? Zoek je hierbij naar kennis en vaardigheden om dat te bereiken? Dan is het korte HBO opleiding tot Coach de goede keuze.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Geeft een krachtige stimulans en biedt u instrumenten aan om als zelfstandig intervisor intervisiegroepen te begeleiden. Naar de website. RSM Executive Education and Organisational Development. The Executive Education and Organisational Development team of The Rotterdam School of Management, Erasmus University, offers world class management programmes that rank amongst the best in Europe. We provide the knowledge and expertise to create business solutions that will ensure development and success of your organisation and its executives. Naar de website. Academie voor Counselling en Coaching. De Academie is de Gespecialiseerde Opleider voor Counsellors en Coaches. We geven uitsluitend erkende beroepsopleidingen tot counsellor, coach, trainer, supervisor. We gaan voor praktijktrainingen, kwaliteit, inhoud, professionaliteit, specialisatie, expertise. 2000 studenten per jaar en meer dan 20 specialisaties in counselling en coaching zijn we daarin de grootste, voordeligste en. Naar de website. Conflictbemiddeling Nederland is een laagdrempelig initiatief voor een ieder die vanuit professioneel oogpunt of persoonlijke interesse met conflictbemiddeling te maken heeft: het trainen van mensen in de vaardigheden van conflictbemiddeling basisopleiding het bijhouden en verdiepen van de aangeleerde vaardigheden het bieden van een netwerk voor conflictbemiddelaars.
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn Intermediair.nl.
Gedurende de opleiding voer je in de praktijk minimaal drie coachsessies uit en maak je hiervan een reflectieverslag. Reflectie is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot professioneel coach. Leren stilstaan en kijken naar je eigen handelen. Zo word jij je bewust van de je keuzemogelijkheden. Gedurende de opleiding voer je gesprekken met een coach van de TC Academy. Ook hier is jouw ontwikkeling het onderwerp van gesprek. Tijdens de opleiding maken we regelmatig video-opnamen van coachgesprekken en voorzien we deze opnamen van feedback. De TC Academy sluit haar opleidingen af met een examen. Dit examen bestaat uit een eindopdracht en een eindevaluatiegesprek. De deelnemers verzorgen als eindopdracht een praktijkcoaching voor een externe opdrachtgever. Het hele proces van het vinden van een opdrachtgever kennismaken een offerte uitschrijven ingehuurd worden intakegesprek voeren coachsessies houden evalueren doorloopt de aankomend coach zelfstandig. Tijdens het eindevaluatiegesprek verdedig jij je logboek. Post HBO diploma. Voor jou én voor ons is het een prachtig moment, de diploma-uitreiking. De TC Academy mag je een erkend Post HBO diploma overhandigen, afgegeven door de stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland.
Opleidingen 12-daagse Opleiding tot Loopbaanadviseur/Coach op Post-HBO niveau www.noloc.nl.
intervisie/oefengroep en individuele coaching. Tijdens de opleiding wordt ondermeer gewerkt met opvattingen en elementen uit het Neuro Linguïstisch Programmeren NLP, de Rationele Effectiviteits Training RET, Oplossingsgericht Coachen en Creatieve loopbaanbegeleiding. Professionele attitude: 20 uur Coachen en Adviseren: 22 uur Methoden, technieken en instrumenten: 22 uur Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 16 uur Algemene basiskennis: 16 uur. Totaal aantal contacturen.: Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk.: 192 uur 192 PE punten. De opleiding beginnen. Toelatingseisen opleidingsniveau / diploma's.: Afgeronde HBO of universitaire opleiding. Toelatingseisen algemene werkervaring.: Minimaal vijf jaar algemene werkervaring. Toelatingseisenwerkervaring op het gebied van loopbaanprofessie.: Ervaring in de loopbaanprofessie is niet vereist. Op breder terrein is wel enige ervaring met het begeleiden, en/of adviseren van mensen noodzakelijk. Aanmeldings / toelatingsprocedure.: Na intake gesprek met hoofdopleider nemen cursist en opleider een besluit of de opleiding een passende vervolgstap is in de loopbaancarrière van de cursist. Twee tot drie maal per jaar in Amersfoort.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Wat is die persoonlijkheid? En hoe zet je deze in om vanuit Persoonlijk Leiderschap te komen tot succesvol coachend leidinggeven? De opleiding Professional Coach Practitioner is hierop het antwoord. Een mooie bijkomstigheid is dat je door het volgen van deze opleiding een deelcertificaat binnen hebt voor je registerschap PO. De Academie voor Psychodynamica is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs CRKBO. Dit betekent dat wij ons onderwijsaanbod BTW-vrij mogen aanbieden. De in 2014 uitgevoerde audit ligt in lijn met de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs: zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, redelijkheidsbeginsel, betrouwbaarheidsbeginsel en kenbaarheidsbeginsel. Lesprogramma Professioneel Coach. Klik op de onderstaande coachingstechnieken voor meer informatie. NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. Assen van Verandering. Een Professioneel Coach begeleidt coachees bij uiteenlopende vraagstukken zoals.: Loopbaanontwikkeling en studiekeuze. Optimaliseren van communicatievaardigheden. Omgaan met veranderingen. Stress en emotiemanagement. Ontwikkeling van talenten en kernkwaliteiten. Ontkrachten van beperkende overtuigingen en emoties. Relaties en conflicthantering. Als Professioneel coach word je opgeleid om zelfstandig een eigen coach praktijk te starten.
opleiding tot coach Personal trainer Aarschot.
Opleiding coaching Nederlandse Coach Academie Overijssel. De locaties zijn te vinden in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De opleiding tot professioneel coach wordt gegeven in Zwolle, Amersfoort en Nijmegen. De opleiding tot master Coach wordt gegeven in Apeldoorn.

Contacteer ons