Zoeken naar opleiding tot zelfstandig coach

 
opleiding tot zelfstandig coach
 
Life Coach Cursussen Trainingen ROC.nl.
In de cursus Life coach leert u wat u zowel inhoudelijk, als procesmatig nodig heeft om zelfstandig en succesvol aan de slag te gaan. U krijgt theorie en praktijkopdrachten aangereikt die ingaan op psyche en persoonlijkheden van uw clint, ook wel coachee genoemd. Vervolgens leert u hoe u optimaal gesprekken met hen voert. Ook komen beroepsethiek en de aspecten van het opzetten van een eigen praktijk aan bod, alsmede leert u hoe potentile clinten optimaal bereiken via traditionele en nieuwe media. Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot coach om anderen te ondersteunen bij belangrijke levensvraagstukken. Het is een cursus die interessant is voor mensen die graag hun empathie willen gebruiken om andere mensen te helpen. Het is een cursus die relevant is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen deze sector. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Health Stress en Slaapmanagement. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Life Coach voor gevorderden. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
https://www.desmet.tv/webinar-amsterdam/
Leergang Professioneel Coach Boertien Vergouwen Overduin.
Skills Training in English. Trainen en Opleiden. Personeel en Organisatie. Carrière en Mobiliteit. Alle trainingen en opleidingen. Incompany en maatwerk. Trainen is ons vak. 035 6 956 200. Leergang Professioneel Coach. 1 jaar EQA-geaccrediteerde opleiding op Practitioner niveau. Zaterdag, Avond en Dag. 1e startmoment: 07-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven. Zaterdag, Avond en Dag. 1e startmoment: 07-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. In deze erkende leergang word je opgeleid om aan de slag te gaan als zelfstandig coach of interne coach binnen een organisatie.
Gezondheidscoach SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je rondt je opleiding af door de presentatie en toelichting van twee uitgewerkte zelfgekozen projecten. Je opleiding is zonder meer de ideale basis voor verdere vakspecialisaties en /of een perfecte aanvulling bij een reeds bestaande activiteit in de gezondheids en personenzorg. Wat en voor wie? Deze opleiding richt zich tot iedereen met een sterk persoonlijk engagement om zijn medemens te begeleiden in een doelgericht veranderingsproces. Je moet een ruime interesse hebben voor gezondheid en complementaire zorgverlening, een sterke motivatie uitstralen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de dag kunnen leggen om correct en diepgaand met mensen te werken. Je moet sociaal zijn, ruimdenkend en interesse hebben voor wetenschappelijke en bewezen theorieën en overtuigingen. Je ambieert een job in het domein van complementaire gezondheidszorg en hulpverlening?
Opleiding inspirerend coachen.
Daarnaast zien we dat in organisaties en bedrijven steeds meer een nood aan personal coaching ontstaat: door het snelle veranderingstempo en de continue wisselingen in jobs en jobinhouden is er een groeiende behoefte aan begeleiding en ondersteuning om de druk van die veranderingen de baas te kunnen. Ook HR-medewerkers, loopbaanbegeleiders, adviseurs en consultants worden vaker geconfronteerd met de uitdaging om mensen te ondersteunen in hun leren en ontwikkeling. Een eenvoudig advies ligt dikwijls niet meer voor de hand. Coachend tussenkomen kan hier een belangrijke hefboom zijn. Managers, leidinggevenden, HR medewerkers, loopbaanbegeleiders, HR managers, HRD managers, trainers, adviseurs, consultants, ouders, leerkrachten. Wat leer je in de opleiding? Het resultaat van deze basisopleiding is dat je een coachingsgesprek vakkundig kunt structureren. Je hebt de basisvaardigheden van coaching verkend en ingeoefend: exploreren, betrokken confronteren en inspireren. Je kan vaardig coachend tussenkomen en van vragen stimulerende leerervaringen maken. We oefenen in de basisvaardigheden van een coach: exploreren, betrokken confronteren, inspireren.: Explorerende vaardigheden: Goede vragen stellen en effectief luisteren.
Loopbaancoach SYNTRA business.
Zou je graag mensen begeleiden in hun keuze naar een nieuwe job of carrièrewissel? Dan is dit de opleiding voor jou! Steeds meer mensen zoeken actief een carrièreboost of switch, gaan opnieuw aan de slag na langdurige ziekte of vinden hun draai niet meer op de arbeidsmarkt. Ook voor opleidingsadvies en studiekeuze wordt alsmaar vaker een beroep gedaan op een professionele coach.
Cursus Zelfstandig life coach, voordelige combinatiecursus LOI.
Na succesvolle afronding van dit examen heb je het LOI-diploma Zelfstandig life coach op zak. Het diploma Zelfstandig life coach is een goede opstap voor de HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie of een kort HBO-programma uit deze opleiding. Wel dient aan de vooropleidingseisen van de desbetreffende opleiding te worden voldaan. Vraag een studieverklaring aan. Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen 25. De kwaliteitsgarantie van de LOI. Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Onze volledige MBO en HBO opleidingen zijn wettelijk erkend en worden ontwikkeld volgens de allerhoogste normen.
Overzicht opleidingen StressWise Academy.
start 6 jan. In de 4-daagse ACT Basis Opleiding maak je je de principes van ACT eigen door zelf te ervaren. start 9 feb. Na de opleiding ACT Coach kun je als zelfstandig coach werken of instromen in de opleiding ACT Therapeut.
Opleiding tot Master Coach.
In dit tweede studiejaar ontwikkel je je eigen stijl als allround coach met een verdiepende stijl. Je bent in staat zelfstandig coachtrajecten te verzorgen als erkend coach in organisaties en vanuit je eigen praktijk. Bezoek onze Open dag op 17 april op Landgoed de Horst. Of kom naar de Informatiebijeenkomst op 16 maart op Landgoed de Horst. Home Opleidingen Opleiding tot Master Coach. Inhoud opleiding tot Master Coach. Na de opleiding tot Master Coach heb je niet geleerd voor coach maar ben je coach.
Wilt u een Coaching Opleiding volgen? Caleidoscoop Leertrajecten. Wilt u een Coaching Opleiding volgen? Caleidoscoop Leertrajecten.
Stage en co-mediation. De mediator in paardentaal: helder bekeken. Financieel Echtscheidingsadviseur RFEA. Workshop online mediation. Webinar Voorbij brandjes blussen. Teaser Motiverende gespreksvoering. Conflictmanagement en systeemdesign. Conflictmanagement en mediationtechniek in-company. Opleiding Conflictvaardig Leidinggeven. Conflictmanagement voor HR-adviseurs. Coaching opleiding voor Professionals. Volg een coaching opleiding. Bent u geïnteresseerd in ontwikkeling van talenten van mensen? Wilt u coachingsvaardigheden opdoen? Wilt u zich vestigen als zelfstandig coach? U oriënteert zich op een opleiding tot professioneel coach of zoekt een mogelijkheid om als leidinggevend of adviseur coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Caleidoscoop Leertrajecten biedt een aantal coaching opleidingen die zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Federatie voor Mediators MfN en het Internationaal ADR-register. Bovendien is voor deze opleidingen accreditatie aangevraagd bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches NOBCO. Coaching opleiding voor Professionals.
NLP Coachopleiding GROEI ACADEMIE.
Wat zijn jouw capaciteiten als coach? Hoe kan je die maximaal aanwenden in je coachings? Wat hindert jou om echt jezelf te zijn als coach? Dit boek biedt jou een doorgedreven en praktisch programma om geheel zelfstandig aan jouw persoonlijke groei te door te werken en die regelmatig te evalueren. KWALITEITSVOL COACH ZIJN EN BLIJVEN. Coach worden is voor velen een grote droom. Ze gooien zich met enthousiasme in een opleiding en beginnen een praktijk. Om coach te kunnen worden zijn er in onze samenleving mogelijkheden zat. Om professioneel coach te blijven echter, is meer nodig dan een basisopleiding.
Opleiding tot professioneel coach.
Ook in onze manier van opleiden ligt Solution Focus aan de grondslag. Onze no-nonsense, pragmatische en realistische kijk op mogelijkheden en beperkingen vind je terug in al onze oefeningen en in de manier waarop wij jou begeleiden in je leerproces. Omdat niet iedereen de ambitie heeft om te starten als zelfstandig coach, en sommigen van onze deelnemers willen leren coachen omdat dat in hun rol op het werk of thuis baat zou hebben, hebben we vanaf 2021 onze Opleiding tot Professioneel Coach omgevormd tot een modulair programma dat je samenstelt op basis van wat voor jou nodig en zinvol is.
Cursus Life Coach Laudius Thuisstudies.
Wanneer je als zelfstandig life coach aan de slag wilt, leer je in dit onderdeel een aantal ondernemersvaardigheden, beroepsethiek, en schrijf je een ondernemersplan. In dit onderdeel leer je een aantal verkooptechnieken en leer je hoe je klanten kunt bereiken, bijvoorbeeld door websites, social media of advertenties. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen. Starten met de cursus. Je kunt op elk moment van het jaar starten met deze cursus. 9 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt echter zelf bepalen of je sneller of langzamer leert. Je kunt huiswerk insturen tot 3 jaar na ontvangst van je cursus als je kiest voor een cursus" Hulp docent.

Contacteer ons