Op zoek naar coaching training opleiding?

 
coaching training opleiding
 
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
Als professional en als coach is Inge steeds gedreven zichzelf te ontwikkelen via een heel brede waaier aan opleidingen. Zij specialiseerde verder zich in coaching via een postgraduaat in Executive Coaching aan Ashridge Business School UK. Intervisie en supervisie vindt zij voor zichzelf sleutels om verder te groeien en te verdiepen. Inge staat in haar kracht als zij werkt in een omgeving met en voor mensen. Daarin neemt zij een bemiddelende, ondersteunende, coachende rol op. Haar passie laait op als zij mensen en organisaties kan ondersteunen om hun doelen te verhelderen en te realiseren. Deze opleiding duurt twee jaar, en heeft een kostprijs van 2.400 euro voor het eerste jaar en 1.850 euro voor het tweede jaar. De opleiding is erkend als beroepsopleiding en komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. AP Hogeschool is erkend dienstverlener bij Agentschap Innoveren en Ondernemen. Na registratie als kmo kan je tot maximaal 14 kalenderdagen na de start van de opleiding een projectaanvraag indienen.
coaching opleiding
Jaaropleiding Talentgedreven coachen Het Talentenhuis.
Communicatie en gesprekstechnieken. verbale en non-verbale communicatie. luisteren / vragen stellen. Wat zijn talenten? Wat zijn het niet? Je eigen ontwikkelproces. Coachen vanuit je eigen kracht / je talenten. Ik als Talentencoach in mijn werkomgeving. Schrijf je nu in! Bekijk ook onze andere trainingen.: Jaaropleiding Talentgedreven coachen. Jaarbegeleidingstraject voor ervaren coaches. Talentenontwikkeling voor leidinggevenden. Online training Groeimindset. Onze trainer aan het woord. Andere deelnemers vertellen. De jaaropleiding is opgezet voor het begeleiden en opleiden van startende externe en interne coaches, HR-professionals, LD-professionals, directieleden, leidinggevenden. Als deelnemer heb je nog geen eerdere opleiding tot coach gehad, of je wil graag de basisvaardigheden tot coach opnieuw opfrissen.
https://frankdenblankenpt.nl/online-personal-training/
Voetbal Vlaanderen.
Mental coaching van sporters SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Mental coaching van sporters. Atleten worden fysiek getraind en lichamelijk voorbereid op wedstrijden door een team van oa. voedingsdeskundigen, kinesisten, sportverzorgers, artsen en trainers.
Coachingplanet.be: Zakelijke opleidingen Business Coaching en Sales Training.
Trainingen / Sales Training / Business Coaching en Motivatie Cadeaubon. Boek / Audioboek. php // endif?; Business Coaching Sales Training Leren leiding geven Online Sales Coaching Online Sales Training. Coachingplanet.be, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in Zakelijke Trainingen, verkooptrainingen en Business Coaching voor zowel ondernemers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u modulaire en overzichtelijke trainingsmodules aan welke zowel online als in-company gehouden kunnen worden. Tevens bieden wij de gelegenheid aan particulieren en kleinere bedrijven deze trainingen te volgen in open workshops, zie trainingen. Hoe krijg ik meer omzet? De sales training Close the Deal is één van de meest efficiënte verkooptrainingen op dit ogenblik in Vlaanderen. Deze commerciële opleiding van één dag leert u sterker overtuigen, controle behouden over het verkoopgesprek en sterk afsluiten voor meer omzet en meer resultaat te verkrijgen. De online coaching Word Architect van je Eigen Leven is gericht op life coaching. Hoe kan je je doelen bereiken en het leven leiden dat jij zelf wil. Opkomen voor jezelf, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, uitstelgedrag counteren en een plan van aanpak om actie te ondernemen.
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
In de NLP Master Practitioner, het 2de jaar van de NLP opleiding, leer je de keuzevrijheid in je denken, voelen en gedrag op nog diepere niveaus te verankeren en te verbreden. Bekijk de verschillende mogelijkheden tot deelname op het overzicht van de opleidingen. Lees meer Specifieke vraag? De nieuwe mens. Een spectrum van bewustzijnsniveaus als leidraad tot hogere ontwikkeling. Meesterschap in Soevereiniteit, liefde en Authenticiteit. Startdatum 18 maart 2021. De nieuwe mens Schrijf je in. Stairway to heaven. Een training in het herkennen van de verschillende bewustzijnsniveaus bij jezelf en de ander. Startdatum 13 september 2021. Lees meer Schrijf je in. NLP Taal als liefde. Taal kan helen en taal kan verzieken. Hoe kom je tot een ecologisch en verbindend taalgebruik. Start 31 mei 2021. Lees meer Specifieke vraag? Loopbaanbegeleiding, coaching, counseling en therapie. Onze coaches, therapeuten en Eric Schneider helpen je graag verder met professionele begeleiding one-to-one, rekening houdend met de geldende veiligheidsmaatregelen.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Guido Zoomers, Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg. Een training volgen bij Blankestijn Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Kennismaken met Blankestijn en Partners. Kennismaken: Workshop Trainen met Impact. 7 december 2020, Online 13.30u. Maak kennis met onze visie op trainen met impact en onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid.
Sales coaching training, opleiding en begeleiding voor sales managers.
Home / Sales training / Effectief sales management. Doeltreffend coachen voor sales managers. Meer motivatie, meer engagement van uw verkopers, betere klantgesprekken, meer klantgesprekken, fun., Toptraining of persoonlijke begeleiding, maak uw keuze! INHOUD VAN DEZE TRAINING. U profiteert volop van een sterk set coachingtechnieken. Uw gezag zal nog veel sterker worden, u krijgt nog meer respect van uw team en uw collega's.'
Loopbaancoachopleiding detail FulFil Loopbaancoaching Coaching Training.
Deze gespecialiseerde opleiding richt zich naar leidinggevenden, HR-professionals, coaches en outplacementprofessionals die zich willen verdiepen in loopbaanvragen en die andere mensen hierin willen begeleiden op een talentversterkende en oplossingsgerichte manier. Wat heb je geleerd na deze loopbaanopleiding? Je weet wat interne en externe loopbaanbegeleiding precies inhoudt., Je weet wat het verschil is tussen outplacement en loopbaancoaching., Je hebt zicht op de regelgeving en de verschillende certificaties. Je weet wat de wettelijk vereiste competenties en werkwijze zijn van een loopbaancoach., Je kan een loopbaanvraag helder analyseren en verwoorden., Je leert op een oplossingsgerichte manier te coachen binnen het voorziene tijdsbestek om zo een optimaal resultaat neer te zetten.,
Coaching en opleiding Kies voor een coach of een goede trainer om sneller je doelen te behalen.
Coaching en opleiding. Home Inhouse diensten Coaching en opleiding. Weet je hoe je sneller je doel kan behalen? We hebben allemaal al goede inzichten en realisaties gehad waar we trots op zijn, of toch zouden mogen zijn. Soms zijn ze spontaan ontstaan, soms vanwege iemands vertrouwde woorden. Velen van ons zijn alleen van inzicht naar actie overgeschakeld om terug te vallen in de oude, verouderde patronen en voegen schaamte en schuld toe aan de mix van berichten van de harde innerlijke criticus. Wat is de oplossing? Coaching en bijkomende opleiding, of educatie rond bepaalde onderwerpen zal je helpen! Een coach is iemand die je niet alleen helpt bij het verkrijgen van de inzichten, maar ook oefeningen aanbiedt om een gewenst gedrag in een gewoonte te veranderen. Ze zullen je aanmoedigen, je verantwoordelijk houden en je uitdagen om volledig in je leven te verschijnen. Ze kennen precies het juiste leesmateriaal om je direct met de juiste lectuur op weg te brengen, maar ook de perfecte oefeningen om je uit te rekken naar wat je wilt zijn. Coaches tonen je compassie, wanneer je er zelf weinig voor hebt. Ze breiden je perspectief uit wanneer je eigen visie te eng is geworden.
Trainingsinstituut voor Trainers en Coaches.
Post HBO trainer en coachopleidingen in Rotterdam en Utrecht. Of je nu zzp er bent of in loondienst werkt, het vak fulltime wil gaan uitoefenen of als onderdeel van je functie, deelnemers vanuit alle hoedanigheden en branches zijn vertegenwoordigd. HR, zorg, finance, overheid, onderwijs, IT, profit non profit met als overeenkomst het vak professioneel te willen gaan uitvoeren. Post HBO trainer. Opleiding trainer Post HBO professioneel trainer. Afstuderen in het werkveld. Erkend post-hbo diploma. Inclusief verblijfskosten en examen. Specialisatie NLP of werken met teams. Acquisitie zelfstandig ondernemerschap. Post HBO coach. Coaching opleiding Post HBO Professioneel Coach. Afstuderen in het werkveld. Erkend post-hbo diploma. Inclusief verblijfskosten en examen. Specialisatie NLP of werken met teams. Acquisitie zelfstandig ondernemerschap. Kosten: 6.250, Excl. Post HBO Kindercoach. Opleiding Kindercoach Post HBO Professioneel Kindercoach. Afstuderen in het werkveld. Erkend post-hbo diploma. verblijfskosten en examen. Post HBO trainer. Trainersopleiding Post HBO professioneel Trainer. Afstuderen in het werkveld. Erkend post-hbo diploma. Inclusief verblijfskosten en examen. Post HBO Coach. Coachingsopleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Afstuderen in het werkveld. Erkend post-hbo diploma. verblijfskosten en examen. Kosten: 5.150, Excl. Kindercoach voor Coaches.
ICF Belgium Opleidingen.
8 Kerncompetenties Waarom ICF Belgium? Certificering Opleidingen Hoe lid worden. Ik ben Coach. Supervisie en Mentoring Ethiek Reglementering Verzekering Opleidingen Hoe lid worden. Om een gecertificeerde professionele coach te worden, is specifieke opleiding in coaching essentieel. Bovendien, zodra de certificering wordt verworven, moet de coach zijn certificaat om de drie jaar vernieuwen door continue professionele ontwikkeling die hem CCEUs Continuing Coach Education Units kunnen opleveren. ICF erkent drie types erkende scholen of opleidingen. Approved Coach Specific Training Hours. Deze programma's' hebben ten minste 30 uur coaching opleiding, en voorzien meer in coach training à la carte. Certificering voor ACC of PCC kan via het ACSTH-pad. Accredited Coach Training Programs. Deze programma's' geven een goede voorbereiding tot een niveau PCC. ACC of PCC certificering kan via het ACSTH-pad. Deze programma's' bestaan ten minste uit 125 uren van coaching opleiding plus mentoring en supervisie. Continuing Coach Education. CCE wordt beschouwd als aanvullend en voortgezet onderwijs voor diegenen die nieuwe coaching vaardigheden willen leren en / verwerven of mensen die de vernieuwing van hun ICF Certificaat beogen.

Contacteer ons