Zoeken naar opleiding coach hbo

 
opleiding coach hbo
 
Coaching CIVAS Opleidingen.
Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis. Wat leer je? Met deze coach-opleiding maak je kennis met alle belangrijke vaardigheden van een professionele coach. Zo gaat de opleiding Coaching uitgebreid in op.: de relatie tussen coach en cliënt. motivatie en weerstand. De opleiding Coaching besteedt veel aandacht aan de communicatie met jouw cliënten. Hoe stel ik de juiste vragen? Hoe luister ik met aandacht? Hoe motiveer ik mijn cliënten tot actie? Lees meer
hbo sales
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Workshop: Omgaan met stress. Workshop: Advanced Career Coaching. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. 6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach. Erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze snel weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out. Wat leer je in deze opleiding? Je kan als stresscoach coachees helpen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen, erkennen. Je kan medewerkers of coachees effectief begeleiden om zo snel mogelijk weer vitaal en met plezier terug aan de slag te gaan na burn-out en overspannenheid. Je werkt vanuit de kracht van de coachee en niet vanuit een hulpeloze zieke. Je leert welk type klachten van coachees passen bij jouw aanbod en welk type klachten je verwijst naar een klinisch psycholoog of arts. Je kan werkdrukonderzoek uitvoeren in organisaties. Je adviseert organisaties over hoe ze werkdruk op een gezond niveau kunnen houden.
https://www.makefithappen.be/
Coach Boulevard.
Wil je voor je aanmelding eerst proeven van de Coach Boulevard-stijl, kom dan naar onze gratis proeverij. De opleidingsdagen vinden plaats bij Meeting Plaza Hoog Catharijne, Utrecht van 900: 1730: uur. Een overzicht van de komende leerlijnen.: De totaalprijs van de opleiding Professionele Coaching 11 lesdagen is als volgt opgebouwd.: locatiekosten en lunch. Online intervisie module. NOBCO Practitioner supervisie. Coach Boulevard is niet BTW-plichtig en derhalve vermelden wij standaard geen BTW op de factuur. Prijzen gelden tot 1 januari 2022. Hieronder worden de boeken weergegeven die nodig zijn bij de opleiding Professionele Coaching. 1 Opbouw opleiding. Lange opleiding Teamcoaching Post-hbo-opleidingen Professionele coaching Individuele coaching StR-erkend NOBCO Practitioner Schoolleidersregister PO. Terug Zie ook. Professionele Coaching Individuele Coaching Teamcoaching Individuele Coaching Teamcoaching Agile-lean teamcoaching Teamcoaching op wendbaarheid.
uwv
Opleiding Coach Practitioner.
Docent Hogeschool Zuyd. College: Reflecteren op het professioneel functioneren. Hoogleraar Psychologie K.U. College: Cognitief gedragsgerichte coaching en counseling. Trainer en docent. Expert op het gebied van groepsdynamica. het model Integrale Procesbegeleiding van Groepen. Ron van Deth. Psycholoog en publicist. College: Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen / In Master Coach: Methodisch Coachen. Directeur Centre for Generative Leadership. College: Generatief Leiderschap. Coach, trainer, docent. College: Zijnsgericht coachen. PHBO Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs. De opleiding Coach Practitioner is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs SPHBO Nederland. Studenten die de opleiding met goed gevolg afronden, kunnen worden opgenomen in het Abituriëntenregister en ontvangen een officieel, erkend getuigschrift SPHBO. CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland geeft de getuigschriften uit.
https://psychiaterstortelder.nl/
Opleidingen.
Nieuw Eyckholt 300. 6419 DJ Heerlen. Diversiteit in niveaus. Coaching en studieadvies. % ifclassName vakgebied'%' % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'%' vakgebied %%. Diversiteit in niveaus. Coaching en studieadvies. % ifclassName vakgebied'%' % else % %% %naam% % ifclassName vakgebied'%' vakgebied %%. Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees. Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional hebben wij voldoende keuze. Deel deze pagina op. 72 gevonden opleidingen. Toon filters Verberg filters. Het traject verloopt grotendeels digitaal. in overleg te bepalen. varieert: Heerlen Sittard. Adelante Zorggroep Hoensbroek. Maastricht Sittard Heerlen. Sorteren op: Startdatum aflopend. Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel tijdens kantoor uren naar. 31 088 989 30 00. Nieuw Eyckholt 300. Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen?
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Stress en Burn-out Coach. Lichaamsgericht Coach NIEUW. De 6 aanrakingen. Overgang en voeding. Ademhaling en Vitaliteit. Psyche en gewicht. Coachen op zelfvertrouwen. Bekijk alle workshops. E-learning Rust in je hoofd. E-learning Uitgerust wakker worden. E-learning Gewoon gelukkig. E-learning Stress de baas. E-learning Keuzes maken. E-learning Leef je talenten. Vitaliteit op maat. 26 jan 2021 Online Informatieavond. 24 mrt 2021 Masterclass Ontdek je passie. 18 april 2021 Masterclass Springlevend! Search this site. Welke opleiding past bij jou?
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Misschien treed je zo nu en dan al op in de rol van trainer, coach, teamcoach of adviseur. Misschien heb je best al wat didactische vaardigheden ontwikkeld. Maar durf je jezelf ook een. Als je bij onze trainersopleiding opteert voor onze garantieregeling, zorgen wij met jou samen dat je binnen een jaar als trainer aan het werk bent. Wil je als trainer in dienst bij een bureau of grote. Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager? Misschien is de tijd aangebroken om voor jezelf te kiezen, voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies daarvoor dan ook de eerste én de beste opleiding: Trainers Academie maakt er je vák van!
Coaching Opleiding Zijnscoaching Gecertificeerd Erkend Post-HBO.
De opleiding tot coach die bevrijdend en helend werkt. Met de e rkende Post HBO opleiding Zijnscoaching krijg je de magie van coaching in de vingers. Op een praktische, direct toepasbare, no-nonsense manier. Je leert hoe je met een nieuwe unieke aanpak verrassend eenvoudig kwaliteiten als geluk, wijsheid, kracht en innerlijke rust aanboort.
HBO Programma Coaching en Mediawijsheid NTI.
Home HBO HBO-programma's' HBO-programma Coaching en Mediawijsheid. HBO-programma Coaching en Mediawijsheid. HBO-programma Coaching en Mediawijsheid. Direct inschrijven Studiegids aanvragen. Studiegids aanvragen Direct inschrijven. Ontplooi jezelf als coach. Tijdens het hbo-programma Coaching en Mediawijsheid leer jij in 8 maanden tijd je te ontplooien als coach. In verschillende modules leer je meer over de invloed van de media op de gezondheid en de leefstijl van mensen. Ook komen de verschillende soorten opvoedondersteuning aan bod. Er wordt ingegaan op de diversiteit in de leefwereld van jongeren. Je leert niet alleen aan de slag te gaan als offline coach, maar ook e-coaching is een onderdeel van de opleiding.
1000dagen Coach Opleiding Een inspirerende post hbo-opleiding.
Voor de 1000dagen Coach Opleiding geldt de volgende toelatingseis: HBO diploma of equivalent HBO denk/leerniveau op basis van werkervaring, gevolgde opleidingen en werkzaamheden. De eerste 1000 dagen van een kind zijn de belangrijkste in de ontwikkeling van een kind. Deze dagen starten op het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
9 maanden Post Bachelor. Download de PDF. HBO Bacheloropleiding 3 Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC studiepunten. 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren. Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Psychologie en coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Organisatiepsychologie specialisatie Coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO-programma 12 Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programmas ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen. Deze korte, afgeronde HBO-programma's' zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding.;
De Post-HBO opleiding tot geregistreerd V-Cirkel Coach! V-cirkel Academie.
Level 3 Coachen op drijfveren Post-HBO. De Post HBO opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach is bestemd voor iedereen die een hbo opleiding heeft afgerond en/of een hbo werk en denkniveau heeft en inzicht wil krijgen in zichzelf en andere mensen.

Contacteer ons